Diensten

RC Techniek is specialist op het gebied van


#
#

Water

Een lekkende kraan kan behoorlijk op uw zenuwen werken. Meestal is de kraan nog te repareren, maar in sommige gevallen is het beter en zelfs goedkoper om deze te vervangen. Ik kan u hierover uitgebreid adviseren. Ook voor het aanleggen van waterleiding bent u bij mij aan het juiste adres.


Sanitair

Of het nu gaat om het vervangen van de kraan of de montage van een hypermoderne douchecabine inclusief leidingwerk. Voor het vervangen, repareren en plaatsen van sanitair ben ik de vakman die u zoekt. Ook kan ik u adviseren over de meeste praktische en duurzame inrichting van uw badkamer.

Riool

Voor de aanleg, het totale onderhoud en in van uw riolering bied ik een full service dienstverlening. Een verstopte riolering is zo ongeveer het vervelendste dat u kan overkomen, dus bij problemen ben ik zo snel mogelijk ter plaatsen.

Gas

Er zijn veel klussen in huis die u gerust zelf kan aanpakken. Het aanleggen of verleggen van een gasleiding hoort daar niet bij. Gas is onzichtbaar en brandbaar, daarom moet een vakman de leidingen perfect veilig aanleggen. Ik neem u deze klus graag uit handen.

Verwarming

De Modernste technieken en materialen in combinatie met ouderwets vakmanschap zorgen ervoor dat u er altijd warmpjes bij zit. Voor installatie, reparatie en onderhoud aan uw verwarming, kunt u bij mij terecht.

Airco

Airconditioning is ideaal voor iedereen die een prettig woon-of werkklimaat wilt, ongeacht de weersomstandigheden. Een goede airco doet meer dan gewoon de lucht afkoelen: hij zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid. Op het gebied van de installatie van nieuwe aircosystemen heb ik mij gespecialiseerd in het merk Daikin, maar heeft u een voorkeur voor een ander merk kan ik u uiteraard daar ook bij van dienst zijn.

Voor wat betreft het onderhoud en reparaties van aircosystemen werk ik samen met gespecialiseerde bedrijven.

PARTNERS